barabarnetsomnarskajag.blogg.se

Första barnet, hitta balansen, uppskatta ögonblicket, konsten att någonstans hitta dom gyllene minuterna att hinna raka benen!

Uppdatering delux!

Publicerad 2013-03-02 06:35:05 i

Nu har jag inte skrivit en rad sen i december så här kommer tre månaders uppdatering kort och koncist:

December: bakade pepparkakor, öppna tusen fina paket, lillfis sov igenom farfars tomtebesök, laga och åt mat till fördärvelse, åkte pulka och jobbade på nya jobbet första veckorna utan handledning!

Januari: skola in på nya avdelningen på dagis: status GULD!
Jobba jobba jobba: status DRÖMJOBB!

Februari, eller ska jag säga Vabriari? Känns som vi varit hemma hela månaden, vi gjorde allt! Magsjuka, öroninflammation, 40graders feber flera dagar och möjlig påbörjad lunginflammation!

Mars här precis börjat, vi är friska, solen skiner och livet är allmänt ljuvligt! Hinner inte tänka knappt i den här vardagen men det gör inget, vi stormtrivs!

Som min massör sa förra veckan: mycket här :/

Idag har jag tänkt att vi ska göra nåt kul! Nåt sådär jävla svinkul! Bada? Lek o bus landet? Utedag? Har inte bestämt mig än!

Jag skulle behöva spaa lite, sist jag duschade och skulle raka mig under armarna sliceade jag bröstvårtan i ren utmattning med hyveln på väg till armhålan så jag vet inte riktigt om jag törs lita på mig själv med så enkla saker som hårborttagning just nu, får nog delegera ut såna sysslor och kan jag passa på att ta en powernap samtidigt är det värt varenda krona!
Ja! Jag skulle somna under vaxning!

Eller ska jag packa in oss i bilen och åka till pappa? Lutar åt det!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela